Menu dla uczestników, którzy zamawiają wyżywienie u Organizatora rekolekcji:

 

DZIEŃ I

  • LUNCH
    • Zupa 250ml/os. - Krem pomidorowy z grzankami

    • Dania główne 400g/os.
      • Pulpety drobiowe w sosie koperkowym
      • Puszyste musztardowe puree
      • Surówka z marchwi

  • KOLACJA
    • Danie główne 400g
    • Gulasz z pieczarkami i pieczywem
 

DZIEŃ II

  • LUNCH
    • Zupa 250ml/os. - Pieczarkowa z warzywami

    • Dania główne 400g/os.
      • Pieczone pałki z kurczaka
      • Kluski śląskie
      • Surówka z kapusty pekińskiej

  • KOLACJA
    • Danie główne 400g
    • Paella carne – ryż z kurczakiem i warzywami
 

DZIEŃ III

  • LUNCH
    • Zupa 250ml/os. - Krem z kalafiora z grzankami

    • Dania główne 400g/os.
      • Gulasz wieprzowy z warzywami
      • Kasza gryczana
      • Surówka z czerwonej kapusty

  • KOLACJA
    • Danie główne 400g
    • Lasagne z mięsem i sosem beszamelowym
    • Pieczywo
 

DZIEŃ IV

  • LUNCH
    • Zupa 250ml/os. - Rosół z makaronem

    • Dania główne 400g/os.
      • Schabowy tradycyjny
      • Frytki belgijskie
      • Surówka colesław z białej kapusty
  • KOLACJA
    • Danie główne 400g
    • Boeuf Stroganow z pieczywem